12 martie 2011

Remember my grandma`

        Iti simt si-acum imbratisarile, zambetul sau stralucirea ochilor, cu toate ca au trecut aproape 3 ani de cand Dumnezeu a decis ca trebuie sa treci in lumea "celor drepti".  
       12 martie era, pentru noi, o zi de bucurie- ziua ta!, ziua in care noi, unicii si scumpii tai nepoti, iti multumeam pentru tot ceea ce ai facut pentru noi. Ne-ai invatat tot ceea ce a fost mai bine si niciodata nu ne-ai spus "NU". Asa erai tu- mereu saritoare, cu zambetul pe buze (indiferent daca sufletul tau nu era tocmai impacat) si alaturi de noi, cei "3 ingerasi" pe care i-ai crescut si educat cu atata grija, incat nu ai fost o bunica, ci o adevarata mama, cea care a fost langa  noi in prima zi de scoala, la absolvire, reusite si esecuri...
       Din nefericire, astazi imi esti alaturi doar spiritual si stiu sigur, ca de acolo de sus, imi veghezi in permanenta drumul, astfel incat sa reusesc in toate si sa te fac mandra, asa cum intotdeauna ai fost! :). De aceea, iti multumesc pentru tot! ...iar azi, nu pot spune decat ca am un singur regret- acela ca nu ti-am zis niciodata cat de mult te iubesc, mamaie!!! Imi lipsesti, insa stiu ca esti alaturi de noi, de-acolo de sus...RIP, dear grandma`!!!
http://www.youtube.com/watch?v=05MykSuOxP0

2 comentarii: