13 martie 2011

Avem viitor!

      Pana acum ceva vremenu puteam intelege alegerea liceenilor de a se implica in politica inca de la o varsta frageda (14-15 ani), intr-o societate in care politicienii sunt atat de blamati. Personal, la varsta adolescentei aveam alte preocupari: faceam sport de performanta, muzica, dansuri...aveam alte idealuri, in niciun caz politice...Insa sambata, participand la o actiune a Clubului Elevilor Liberali, respectiv "Ziua portilor deschise CEL", am observat cat de preocupati sunt acesti tineri de implicarea politica, pe care nu o vad doar ca un simpla posibilitate de a socializa, ci ca un mod de afirmare, de a-si pune in practica ideile si proiectele, de a evolua chiar profesional. Cine ar fi crezut asta intr-o societate in care prioritatile tinerilor se afla intr-o permanenta, avansata si reala modificare???
      Prin ideile expuse, elevii liberali si-au manifestat preocuparea pentru IT, ecologie, film, arta s.a, ceea ce arata ca Romania are o resursa capabila sa realizeze si sa ofere societatii  competenta, cunoastere, implicare, curaj etc, in cazul in care acasta tara va avea curajul sa mizeze din nou pe calitate si nu pe "preferinte politice". Pentru multi, implicarea politica nu este o alternativa, ci o completare a celorlalte activitati pe care le desfasoara, intrucat au inteles cat de important este sa cunosti anumite fenomene pentru a le intelege! De aceea, cred cu tarie ca Romania nu are doar potential, ci mai ales calitate!!!
P.S. Felicitari, Laura! :)

Un comentariu:

  1. Multumesc, Alexandra! :*
    As dori sa o felicit si pe colega mea, Malina, dar si pe restul clegilor mei care ne-au ajutat la organizare si nu in ultimul rand celor prezenti la eveniment.

    RăspundețiȘtergere