2 martie 2011

Aceleasi noi inceputuri...

        Este imposibil sa-ti imaginezi cum si "scorpiile" pot fi sensibile, cufundate intr-o stare de melancolie si regrete permanente cu privire la actele savarsite, comportamente si atitudinile manifestate fata de ceilalti... dar ne-am intrebat vreodata, oare,  daca sub aceasta "masca" perfect intiparita pe fata lor se afla fiinte afective, ce pot fi usor marcate sau ranite de indiferenta unor persoane dragi?     
        Se intampla de multe ori sa ne "atasam" de cine nu trebuie si sa speram ca va veni clipa in care totul va fi asa cum ne dorim, visele devenind realitate. Utopie- atunci cand dorinta apartine doar uneia dintre parti...si uite asa ne hranim sau ne amagim cu speranta si iluzii. Inchidem orice alt orizont, nu vedem decat ceea ce vrem noi ...comparatiile sunt de prisos intrucat apare ca imposibila ipoteza altcuiva mai bun.
        Omul are un talent extrem de a-si face rau singur, de a nega realitatea si de a nu recunoaste cand greseste sau cand ceva nu functioneaza, tocmai pentru ca esecul este dificil de digerat si ca un energizant pentru asa-numitii 'apropiati". Dar amagindu-ne ca va iesi cum trebuie, nu constientizam ca ratam oportunitati, inchidem porti si orice speranta, sanse care ne-ar putea salva si ajuta sa trecem peste :). Dar totul pana cand reusim sa intelegem ca nu trebuie sa cersim atentia nimanui, dintr-un motiv cat se poate de intelept- nu o merita.
        Indiferenta ataca sau distruge o alta indiferenta, exact pe principiul legii talionului. Dar cel mai greu este sa decizi momentul in care sa pui "punct" si sa te concentrezi pe ceea ce conteaza -adica propria-ti fiinta :) Asteptarea e vesnicie si macina candoarea si bucuria fiecaruia dintre noi...de aceea, mangaiati de razele calde ale soarelui, zic ca e timpul pentru NOI si-atat! Narcisist, insa sigur!!! :)

2 comentarii:

  1. Comment off topic.Nu m-am stresat sa citesc postul tau.in shimb am citit comenturile pe care le-ai postat pe jurnalul virtual in care te dadeai rotunda ca esti licentiata in stiinte politice sau ceva de genu si ca tu nu te ascunzi in spatele unui nickname.pai faptul k ti-ai folosit numele adevarat nu a demonstrat decat faptul ca esti blonda sub acoperire.Cum sa pui asemenea intrebari idioate?Cand a avut timp stefan sa cunoasca pe liderii PDL?Fiecare face ce vrea in timpul lui liber.dar deja cred k te-am pierdut pe drum.Cat despre identitatea mea poti sa stai linistita,nu conteaza cine sunt,conteazace spun.si doar pentru ca aroganta ta nu te va lasa sa treci peste asta,macar am incercat sa te ajut.Totusi am sa fiu elegant si am sa iti dau o adresa de mail(parazitii200702@yahoo.com) unde poti sa imi dai o replica pentru ca asa e firesc.Cu siguranta ai fi vrut sa avem acest skimb de replici face-2-face dar cu tine chiar nu se poate discuta pentru ca ai rara calitate de a avea idei putine dar fixe si singurul lucru prin care poti fi "competitiva" este gura ta mare:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul ANONIM permite-mi sa iti spun ca esti un frustrat (ce reiese din faptul ca te-au deranjat comentariile ei pe jurnal virtual), un misogin (din faptul ca ai remarcat ca e o blonda)si un nesimtit. Cum Dumnezeu iti permiti sa faci astfel de afirmatii?!?!? De unde stii tu ca nu se poate purta o discutie cu ea???? Reveniti-va dragilor!!! sincer treziti-va la realitate, parca traiti in alta lume voi astia din PD. Si da e aroganta si desteapta si nu isi da cu presupusul asa cum fac unii, spune ce are de spus si in spatele fiecarui cuvant al ei exista si o baza.

    RăspundețiȘtergere