31 octombrie 2010

Tu ce decizi??? ("2012 pentru 2012")

       Viitorul pare neincrezator pentru cei mai multi dintre noi. Dupa ani buni de studiu, realizam, cu tristete, ca Romania isi inchide portile, astel incat primul gand este "incotro?". Este trist pentru generatia mea sa-si vada munca si pregatirea irosite de o clasa politica incapabila sa elaboreze politici coerente si viabile, indeosebi pentru populatia tanara. Se evidentiaza mediocritatea si incompetenta, ridicate la rang de superioritate.
       Suntem prea permisivi si ingaduitori, ne lasam prea usor calcati in picioare de persoane care in afara de o latura financiara puternic dezvoltata nu sunt capabile sa se exprime coerent. Acceptam prostia pentru ca ne distreaza, dar cat vom putea trai numai din umor??? Tinerii au nevoie de sprijin, de incredere si de respect. Este timpul ca "fosilele" politice sa se retraga, astfel incat tinerii sa poata avea puterea. Este vremea noastra. Avem puterea schimbarii, mentalitate si viziune occidentala. Tinerii reprezinta solutia viitorului!!!
        Programul "2012 pentru 2012" isi propune promovarea tinerilor, a celor capabili si  pregatiti sa contribuie la buna functionare a statului roman, la nivel local si national. Este o sansa pe care nu vreau sa o ratez pentru ca stiu ca pot si vreau sa schimb ceva in mentalitatea colectiva romaneasca. Dar pentru asta, am  nevoie de sustinerea ta. Votul tau inseamna incredere si impartasirea acelorasi convingeri. . NU lasa pe altii sa decida in locul tau!!! Primul pas il reprezinta implicarea!!! Deci... tu ce ai decis???
http://2012.tnl.ro/judete/iasi/gugiuman-alexandra.html
      Votul tau conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu